paginafotobinnenwerk

U weet precies welke sfeer uw huis moet “uitstralen” en op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën komen wij dan tot een kleur en materiaal advies waarbij u zich prettig zult voelen. Kleuren bepalen voor een groot gedeelte de woonsfeer, het is de basis van uw interieur. vandaar de kleuradviezen en schilderitems

Een en ander verhoogt niet alleen het comfort, ook de waarde van uw woning zal hierdoor verder toenemen. Wij weten als geen ander hoe die wensen werkelijkheid kunnen worden, als professioneel schildersbedrijf beschikken wij over de kennis, de ervaring en de materialen die daarvoor nodig zijn. 

Wij werken met oplosarme verfproducten zodat u weinig hinder hebt van de verflucht en het droogt bovendien sneller.

Voor de wandafwerking zijn er meerdere opties, behang, glasvlies, sauswerk sierpleister voor al deze producten kunnen we u advies geven en uitvoeren tot een perfect eindresultaat.

Samen met u maken we een plan van aanpak er zal een rapport worden opgemaakt worden, zodat de gebreken goed worden beoordeelt. Er zal worden gekeken of de gebreken verholpen kunnen worden, zodat er geen nadelige gevolgen voor de verflaag zullen ontstaan.

Met deze kennis zal de offerte worden opgesteld u krijgt een per onderdeel een inzichtelijke offerte zodat het transparant en helder is.